ClickCease

Search Engine Optimization (SEO) este procesul de îmbunatatire a vizibilitatii unei pagini web în motoarele de cautare,, chiar mai important decat realizarea site-ului in sine.

Un site neoptimizat nu are vizitatori si practic nu exista decat pe o carte de vizita. SEO reprezinta o investitie in site, pe termen mediu si lung, care va poate aduce clienti si venituri din ce in ce mai mari, provenite din mediul online.

In ultimii ani, Google a schimbat foarte mult metodele clasice de promovare, pentru ca vizitatorii site-urilor sa beneficieze site-uri in prima pagina satisfacatoare si relevante pentru cautarea acestora, astfel ca SEO inseamna acum :

 • o echipa de specialisti din domenii diferite : marketing, programare, web design, content writing
 • stabilirea cuvintelor cheie importante pentru site-ul, dar si pentru afacerea dumneavoastra
 • optimizarea on page a site-ului dumneavoastra, dar si a continutului acestuia
  • crearea si postarea de continut relevant si de calitate (vizitatorii acceseaza site-ul dumneavoastra pentru continutul pe care il oferiti)
  • accentul se pune pe calitate, nu pe durata, tot felul de “specialisti” promit ca aduc site-urile pe prima pagina, dar in final acestea ajung sa fie penalizate
  • SEO ajuta Adwords, pentru a obtine un scor de calitate si implicit un cost cat mai mic al click-urilor

  Contacteaza-ne

  Pentru a comanda un abonament de promovare personalizat, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului din pagina Contact sau ne puteti apela la numele de telefon : 0724.86.23.86 , 0744.818.477 sau 031.43.22.831

  Intrebari Frecvente


  Cand pot observa rezultatele?
  Cel mai important avantaj al campaniilor de promovare prin Google Adwords este ca, imediat dupa inceperea campaniilor Adwords, putem atrage clienti, spre deosebire de SEO (unde este nevoie de timp pentru obtinerea unei pozitionari superioare) si Facebook Ads (unde nu putem intui daca vizitatorul respectiv este interesat de serviciile sau produsele pe care le promovam).
  Altfel spus, nu trebuie sa asteptati, beneficiati imediat de vizibilitate maxima in fata potentialilor clienti.


  Cum incepem colaborarea?
  Semnam un contract prin care va garantam prestarea serviciilor specificate in cadrul abonamentelor noastre, stabilim obiectivele campaniilor si demaram setarea acestora. Va rugam sa luati in considerare faptul ca avem nevoie, in medie, de aproximativ 7 zile pentru setarea initiala a campaniilor Google Adwords.
  Ulterior, vom urmari permanent rezultatele obtinute, pentru a ne asigura de faptul ca investitia dumneavoastra in publicitatea online va va aduce cele mai bune rezultate.


  Exista alte costuri in afara de Setarea, Administrarea si Bugetul Campaniilor Adwords?
  Nu. Vom utiliza un exemplu concret, pentru a inlesni intelegerea modalitatii de calcul:
  • Realizam o campanie de promovare in Google (Search) si una de Remarketing, promovand prin intermediul acestora 2 categorii de servicii / produse comercializate.
  • Tariful pentru setarea campaniilor este de 1000 lei si se achita o singura data.
  • Bugetul zilnic necesar pentru campanii este de 50 lei / zi, iar campaniile vor rula in 22 zile / luna. Astfel, bugetul lunar alocat va fi de 1100 lei.
  • Abonamentul recomandat pentru administrarea campaniilor este cel Basic, in valoare de 299 lei / luna.

  In exemplul dat, va trebui sa achitati o singura data 1000 lei pentru setarea campaniilor, iar costurile lunare ulterioare vor fi de aproximativ 1399 lei.


  Cat costa setarea initiala a Campaniilor Adwords?
  In functie de numarul de categorii de produse / servicii promovate, tipul campaniilor realizate si complexitatea acestora, vom stabili tariful pentru setarea campaniilor.
  Acest tarif se plateste o singura data, inainte de inceperea propriu-zisa a campaniilor dumneavoastra de promovare. Ca si cuantum, poate sa varieze intre 150 si 750 euro.


  Cum se consuma bugetul de promovare in Adwords?
  Platiti doar pentru click-uri, nu si pentru afisari! Cu alte cuvinte, daca cineva cauta in Google serviciile sau produsele pe care le oferiti si doar vede anuntul dumneavoastra, dar nu da si click pe el, nu platiti nimic!
  Daca vizitatorul respectiv face click pe reclama, ajunge direct pe site-ul dumneavoastra, noi asigurandu-ne ca pagina de destinatie va fi cea mai relevanta pentru cautarea efectuata, astfel incat sa facilitam procesul de comanda si dumneavoastra sa obtineti mai multi clienti.


  Cand se plateste bugetul pentru Campaniile Google Adwords?
  Bugetul zilnic consumat se poate achita in avans sau dupa 30 de zile (daca nu se atinge pragul de plata - 200 lei, 800 lei, 1000 lei, 2000 lei - creste treptat).


  Ce buget imi este necesar pentru Campaniile Adwords?
  In functie de profilul afacerii dumneavoastra, dar si de obiectivele propuse, vom stabili tipul campaniilor de promovare cel mai potrivit astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate. Analizam sumele estimate necesare per click si apoi va propunem un buget pentru campaniile dumneavoastra.
  Bugetul alocat nu este obligatoriu sa fie consumat.
  Chiar daca aveti setat, de exemplu, un buget zilnic de 50 de lei, iar un click costa 2 lei si dumneavoastra aveti 20 de click-uri astazi, veti plati 40 lei.


  Voi avea acces la contul meu Adwords?
  Desigur! Chiar daca noi realizam contul dumneavoastra Adwords, veti primi datele de logare, astfel incat sa puteti vizualiza permanent sumele consumate, numarul de click-uri si de afisari, dar si rezultatele obtinute de campaniile realizate pentru dumneavoastra.


  Tarifele Pentru Administrare includ Bugetul Pentru Click-uri?
  Nu. Tarifele abonamentelor pentru administrarea campaniilor Adwords nu includ bugetul pentru click-uri. Acesta se va plati direct la Google. Veti beneficia de indrumarea noastra, astfel incat totul setarea datelor de facturare sa se efectueze extrem de simplu.


  Oferim servicii de optimizare a ratei de conversie (CRO – transformarea vizitatorilor in clienti)
  1. Optimizam site-ul pentru mobil
  2. Imbunatatim viteza de incarcare a site-ului pe Desktop, dar si pe Mobil
  3. Asiguram o navigabilitate facila prin site, analizand structura acestuia
  4. Optimizam paginile de destinatie ale anunturilor, relevanta si utilitatea acestora, imbunatatind astfel experienta utilizatorilor


  Optimizarea campaniilor pentru PERFORMANTA:
  1. Stabilim obiectivele, strategia de licitare, ajustarea sumelor licitate per dispozitiv si programam anunturile campaniilor de promovare Google Adwords
  2. Categorizam cuvintele cheie pe grupuri de anunturi
  3. Setam tipul de potrivire al cuvintelor cheie pe care dorim sa afisam anunturile si analizam termenii de cautare
  4. Realizam anunturi relevante, utilizand toate elementele de marketing online, pentru atragerea de click-uri
  5. Setam extensii de anunturi, astfel incat anuntul nostru sa contina cat mai multe detalii relevante si datele dumneavoastra de contact
  6. Imbunatatim scorul de calitate, care influenteaza pozitia pe care este afisat anuntul, printr-o rata de click cat mai mare si afisarea unui anunt relevant pentru cautarea utilizatorului, obtinand astfel un cost per click mai mic pentru pozitionarea respectiva a anuntului.
  7. Analizam rezultatele obtinute in urma desfasurarii campaniilor de promovare prin Adwords


  Filtram cuvintele cheie, eliminandu-le pe cele care au o relevanta / performanta slaba, adaugam cuvinte cheie negative, care nu pot transforma vizitatorii in clienti, dar si alti termeni de cautare, care reprezinta interes pentru utilizatori


  Realizam, modificam si testam anunturile publicitare, astfel incat sa le rulam doar pe cele care performeaza


  De asemenea, detinem cerificari individuale pentru:
  1. Google Analytics
  2. Site-uri mobile
  3. Vanzari de solutii digitale


  Detinem toate certificarile Google Adwords :
  1. Publicitatea in Reteaua de cautare
  2. Publicitate in Reteaua de display
  3. Publicitate mobila
  4. Anunturi Video – Youtube
  5. Cumparaturi Google


  Suntem agentie partener Google Adwords, specializata pe campanii Search, in rezultatele Google si Publicitatea pe mobil. Pagina noastra de profil in portalul Google poate fi accesata aici: https://www.google.com/partners/#a_profile;idtf=8162656178


  Nu percepem un procentaj din valoarea bugetului consumat, deci obiectivul nostru principal este sa realizam campanii care sa atraga cat mai multi clienti pentru dumneavoastra, la cel mai bun cost posibil


  Research cuvinte cheie :  Indentificam cele mai relevante cuvinte cheie pentru site-ul dumneavoastra si le selectam pe cele care au cel mai mare volum de cautare in Google. Optimizarea si promovarea site-ului dumneavoastra se va realiza luand ca si repere aceste cuvinte cheie.


  Optimizare Site :   Optimizarea site-ului reprezinta setarea titlului si a descrierii site-ului, conform cu cele mai relevante cuvinte cheie identificate. De asemenea, aceasta include si setarea sitemap-ului (harta site-ului) si a fisierului robots.txt (acestea seteaza permisiunile de indexare pentru robotii motoarelor de cautare). Optimizarea site-ului include si imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului si respectarea proportiei text / HTML in pagina.


  Garantii
  Toate serviciile specificate in cadrul abonamentelor noastre de promovare sunt stipulate si in cadrul contractului pe care il vom semna. Retineti in schimb ca, indiferent de nisa in care activati, noi putem garanta doar ca veti avea pe site vizitatori interesati, transformarea acestora in clienti nedepinzand de noi, ci de un alt cumul de factori : tarife, marci, calitate, etc.


  In cat timp observ rezultate ? Inca de la prima luna de promovare ! In cadrul raportului lunar primiti si o sectiune de rezultate obtinute, raportandu-ne mereu la luna precedenta, nu la inceputul campaniei. Practic, in fiecare luna, site-ul dumneavoastra trebuie sa obtina rezultate din ce in ce mai bune.


  Ce sunt cataloagele web? Cataloagele web sunt portaluri online de firme, iar adaugarea site-ului dumneavoastra aduce cu sine inclusiv link-uri catre acesta, pentru a-i majora importanta in mediul online.


  Ce inseamna articolele SEO si unde sunt publicate? Articolele de tip publicitar, asa numitele advertoriale sunt textele redactate de noi pentru a prezenta compania dumneavoastra, produsele sau serviciile pe care le oferiti. Aceste advertoriale sunt publicate ulterior pe bloguri Web 2.0 din domeniul dumneavoastra de activitate, astfel incat site-ul dumneavoastra sa beneficieze de link-uri provenite din site-uri relevante, pentru a avea o crestere rapida in cadrul rezultatelor motoarelor de cautare. De asemenea, articolele sunt publicate si pe site-uri de tip : directoare de articole, editoriale si comunicate de presa. Toate articolele create contin link catre site-ul dumneavoastra si sunt optimizate din punct de vedere SEO, pentru a va ajuta sa ajungeti pe primele pozitii Google, la cautare dupa cuvintele cheie urmarite.


  Ce inseamna concurenta medie si concurenta mare?
  Un site creat recent trebuie promovat in abonamentul START, cel mai mic, deoarece o promovare intensa la inceputul campaniei poate sa fie interpretata drept agresiva. In urma analizei activitatii dar si a site-ului dumneavoastra, vom putea stabili care abonament de promovare vi se potriveste cel mai bine in momentul de fata. In functie de concurenta dumneavoastra putem anticipa bugetul si durata campaniei de promovare, domeniile de activitate cu o concurenta ridicata necesita un buget mai mare si o perioada de lucru indelungata.


  Ce reprezinta analiza concurentei si prospect links ? Identificam site-urile in care concurenta dumneavoastra (site-uri din top 10 Google) este prezenta si incercam inclusiv postarea de link-uri catre site-ul dumneavoastra.
  Contactati-ne
  Setari de Confidentialitate
  Nume Activat
  Cookie-uri
  Folosim cookie-uri pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta
  Google Analytics
  We track anonymized user information to improve our website.
  Google Adwords
  We use Adwords to track our Conversions through Google Clicks.
  Facebook
  We use Facebook to track connections to social media channels.
  x

  Folosim cookie-uri.

  Acceptați sau refuzați cookie-urile.

  Pentru mai multe detalii accesati Politica de utillizare cookie-uri si Politica de confidentialitate.