ClickCease
Prezentarea agentiei de publicitate online AllProWeb

Prezentarea agentiei de publicitate online AllProWeb

Publicitatea online reprezinta cel mai nou tip de publicitate, ca urmare a dezvoltarii noilor tehnologii, care foloseste media online (pagini web, portaluri, retele de socializare). Avantajul major al acestui tip de publicitate il reprezinta posibilitatea de targetare a vizitatorilor.

Potrivit statisticilor, peste 10 milioane de romani utilizeaza internetul in anul 2015, in special pentru a comunica si a se informa, dar si pentru a economisi timp si a avea acces facil la anumite servicii.

Observand inclinarea noii generatii catre mediul online si a faptului ca Internetul reprezinta o sursa de informare din ce in ce mai utilizata si credibila, am ales sa oferim aceste servicii, cu scopul cresterii importantei in mediul online a companiilor din Romania.

Astfel, prin intermediul serviciilor noastre, compania dumneavoastra beneficiaza de branding si vizibilitate sporita in mediul online, la costuri mai scazute decat cele generate de publicitatea conventionala. De asemenea, afacerea promovata pe internet isi mareste numarul de clienti (deoarece mesajul publicitar ajunge mult mai rapid la persoana interesata de serviciile / produsele pe care le oferiti) si obtine o excelenta reputatie online.

Din punctul de vedere al raportului calitate – pret, oferim cele mai competitive servicii de publicitate online, din Romania.

AllProWeb este agentia de publicitate specializata pe promovarea online a site-urilor de prezentare si a magazinelor online, prin intermediul serviciilor de :

 • SEO (Search Engine Optimization – optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, atat on page – optimizarea interna a site-ului, cat si off page – sporirea importantei site-ului in mediul online) si identificare cuvinte cheie relevante pentru activitatea clientului ;
 • SEM (Search Engine Marketing – Campanii Pay Per Click Google Adwords si Bing Ads)
 • Social Media organic (Facebook, Twitter, Google Plus, Delicious, Folkd, FriendFeed, GoodReads, Instapaper, Myspace, Plurk, Scoop.it, Spring.me, StumbleUpon, Ttlink) ;
 • Facebook Ads – Campanii targetate de tip Pay Per Click / Like-uri / Vizualizari ;
 • Publicare articole de tip advertorial pe site-uri de profil si / sau pe bloguri generaliste (intermediere relatie cu bloggerii) ;
 • Publicare comunicate de presa pe site-uri de profil si / sau site-uri de stiri, editii online sau presa scrisa ;
 • Creare retea privata de bloguri ;
 • Adaugare de anunturi online pe site-uri de profil din Romania ;
 • Inscriere in cataloage web ;
 • Marketing online prin continut (realizare pagina de blog pe site si postare de articole pe aceasta)
 • Optimizarea pozitionarii produselor / serviciilor / textelor in pagina, pentru cresterea ratei de conversie a vizitatorului in client ;
 • Promovare prin intermediul bannerelor web ;

Avem un portofoliu mixt, reprezentat atat de firme mici sau startup-uri, cat si de companii renumite, dintr-o gama diversificata de domenii de activitate.

Citatul urmator ne-a ajutat cel mai mult in indeplinirea acestui obiectiv :

“Daca toti banii mei ar fi 20 de dolari, de 2 dolari as cumpara creioane si de 18 dolari as face publicitate la ele.” – Henry Ford

Pentru a oferi un pachet complet clientilor nostri, am implementat ulterior si urmatoarele servicii online:

 • Creare Site-uri Web (atat site-uri de prezentare, cat si magazine online, portaluri, bloguri, etc.)
 • Redesign Site-uri Web
 • Administrare Site-uri Web
 • Gazduire Site-uri Web (hosting)
 • Responsive Website – Creare varianta site optimizata pentru mobil
 • Realizare Bannere Web
 • Realizare Logo
 • Copyrighting

Toate aceste servicii sunt prestate de o echipa tanara, creativa, motivata, specializata pe fiecare activitate in parte.

Obiectivul echipei AllProWeb este sa inteleaga cat mai bine business-ul clientului, pentru a-i oferi cele mai potrivite servicii de promovare, pentru ca afacerea acestuia sa-si mareasca numarul de clienti si sa capete o importanta sporita in mediul online.

Am inglobat serviciile de promovare organica in cadrul a 3 abonamente lunare, astfel incat acestea sa se preteze pentru orice timp de afacere. De asemenea, eleboram si strategii personalizate de marketing online, in functie de necesitatiile si bugetele clientilor.

Pentru a asigura o transparenta cat mai mare, raportarea serviciilor noastre se face lunar sau, in cazul campaniilor Pay per click, la un anumit numar de click-uri, stabilit in contract. De asemenea, monitorizam permanent activitatea noastra si rezultatele obtinute.

Urmarim conversia vizitatorilor in clienti, dar si actiunile acestora in site, pentru a imbunatati interactivitatea cu acestia.

Datorita calitatii serviciilor noastre, avem colaborari in vigoare, inca de la infiintarea firmei.

Dupa 7 ani de activitate, ne mandrim cu faptul ca am convins peste 500 de proprietari de afaceri din Romania sa apeleze la alternativa reprezentata de promovarea online.

Call Now ButtonApelati-ne Telefonic

Acceptați sau refuzați cookie-urile.

Pentru mai multe detalii accesati Politica de utillizare cookie-uri si Politica de confidentialitate.