Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Promovare Magazine Online

Intr-o perioada de criza, majoritatea intreprinzatorilor cauta sa reduca din cheltuieli. Cea mai fiabila varianta pentru un comerciant este realizarea unui magazin online, pentru a scuti banii investiti in chiria platita pentru spatiu, angajati, facturi la utilitati, etc.

Internetul ofera cel mai bun vad comercial, care poate genera zeci de mii de vizitatori unici pe zi, mult mai mult decat orice pozitionare a unui magazin din viata reala.

Promovarea SEO adresata magazinelor online difera putin fata de promovare realizata pentru site-urile de prezentare.

Conceptul este acelasi, cream o importanta mare site-ului dumneavoastra, pe anumite cuvinte cheie, prin tehnici de SEO, dar punem accent si pe promovarea fiecarui produs in parte. De asemenea, fiecare produs reprezinta o pagina in site, care trebuie optimizata din punct de vedere SEO-on-page, iar produsul respectiv trebuie sa aiba o descriere unica, diferita de celelalte produse, chiar daca acestea provin din aceeasi gama.

Un aspect foarte important il reprezinta crearea de brand. Prin intermediul serviciilor incluse in cadrul abonamentelor noastre de promovare online, facem cunoscut magazinul dumneavoastra online, dar scopul principal ramane aducerea site-ului in prima pagina Google, pentru a genera vizitatori targetati, adica multi clienti.

Pozitionarea superioara a magazinului dumneavoastra in Google poate genera si un sentiment mai mare de incredere pentru potentialii clienti.

Trebuie retinut ca proprietarii magazinelor online nou-create sau cele care nu au mai fost promovate in niciun fel pana la momentul cererii de oferta, este recomandat sa aleaga abonamentul STANDARD de promovare,  deoarece o promovare agresiva ar putea cauza o eventuala penalizare de la Google, pentru SPAM. Ulterior, dupa crearea unei baze de backlink-uri, puteti opta pentru un pachet superior (daca este cazul).

Asiguram contract (fara durata minima contractuala) si factura (emisa pentru fiecare luna de promovare).

Pentru a comanda unul dintre pachetele noastre de promovare sau pentru a solicita o oferta de promovare personalizata, ne puteti contacta utilizand formularul din pagina de contact sau ne puteti apela telefonic la : 021.440.35.35 sau 0724.86.23.86.

Garantam prin contract prestarea tuturor serviciilor specificate in cadrul abonamentelor de promovare si faptul ca raportul calitate – pret este cel mai bun din Romania.

*Noi garantam “aducerea” vizitatorilor pe site, nu si convertirea acestora in clienti, care depinde de un cumul de factori care nu au legatura cu serviciile pe care le prestam, de exemplu, pretul, calitatea sau specificatiile produsului pe care il comercializati.