Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Colantari Auto

Secretul pentru o publicitate si o promovare efectiva si de succes este sa faci o prima impresie grozava si care sa ramana intimaprita pentru cat mai mult timp posibil pe retina si in mintea celui care o vede. Colantarile auto sunt o cale de publicitate si promovare usor memorabila si impresionanta prin care poti imprastia si poti face cunoscut mesajul pe care acel produs sau serviciu vrea sa-l faca cunoscut.

Viu colorate si atractive, colantarile auto vor face ca masinile companiei sa iasa in fata si mult mai usor in evidenta, fata de toate celelalte masini care se afla pe sosea sau in trafic. Trecatorii nu vor acorda atentie unei masini albe si simple pe langa care trec, fie pe jos sau din masina, dar vor remarca cu siguranta o masina frumos colantata care promoveaza ceva. Colantele pentru masini sunt atat de vii si frumos realizate incat ochiul uman va fi atras instantaneu in mod natural catre ele.

Depinzand de cate masini firma respectiva detine, de cat de des acestea se afla in trafic si de cat de departe circula, acestea pot avea extrem de multe vizualizari, asta insemnand de la cateva zeci pe zi si chiar pana la sute sau chiar mii de vizualizari, toate in doar o zi. Astfel se va putea acoperi o masa mult mai mare de audienta, cu o masina colantata, decat aproape orice alta forma de publicitate sau promovare. Multe afaceri castiga mult mai multi clienti cu ajutorul masinilor lor publicitare decat prin intermediul websiteului.

Si in comparatie cu reclamele de la radio sau cele din ziare care il intrerup pe om fie din ce asculta sau din ce citea, acest tip de publicitate atrage atentia fara a deranja. Potentialii clienti pot cu foarte mare usurinta observa mesajul fara a fi semnificativ distrasi de la ceea ce faceau in acel moment. Si este stiut faptul ca toti clientii si potentialii clienti raspund mult mai bine la publicitatea non agresiva, care nu le agaseaza urechile si ochii si care nu are o abordare violenta. Multa lume chiar indrageste foarte mult acest tip de publicitate, placandu-le si admirand foarte mult masinile colantate si nefiind deranjati de faptul ca acestea trimt un mesaj care un anumit  produs sau serviciu pe care il ofera.

Masinile colantate circula prin fata ochilor viitorilor si potentialilor clienti, in loc sa stea sa astepte sa fie vazute in pauza de publicitate de la televizor sau in paginile de publicitate din reviste si ziare. Ca afacere, poti fi in ochii tuturor oricand si oriunde acea masina circula, si asta fara a aborda o strategie agresiva si violenta de a te face cunoscut si observat. Iar posibilitatile pe care le ofera expunerea mobila a publicitatii sunt nesfarsite.

Spre deosebire de marile panouri publicitare si reclamele uriase care au niste costuri foarte mari de intretinere, atata timp cat iti doresti sa te faci cunoscut si sa te promovezi, colantarile auto pot fi schimbate cat de des sau cat de rar iti doresti, deoarece costul acestora este unul mult mai scazut si mai accesibil. Investitia initiala si costul pe care il au colantarile auto sunt doar o mica parte din costul pe care il au alte metode de publicitate pe termen lung, si acestea genereaza rezultate foarte bune pentru multi ani de atunci in colo.

Si pe langa toate aceste beneficii pe care le are colantarea auto, acesta iti si protejeaza masina foarte mult de intemperii, de zgarieturi si de urmele care pot ramane pe vopseaua unei masini atunci cand are loc orice accident minor.