Servicii de Promovare Online, Optimizare SEO, Productie si Consultanta Publicitara 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Clasare in Google

Orice imbunatatire a algoritmilor motoarelor de cautare, de exemplu faimoasa actualizare Panda, este o sursa de stres major pentru orice web master deoarece adesea aceste actualizari sunt precum niste cutremure, pentru ca strica toate ordinea si toate eforturile care au fost facute pentru a creste cat mai mult in rang un anumit site, si toate acestea se duc pe apa sambetii.

In timp ce aceste schimbari sunt inevitabile, si nu poti face nimic pentru a le prevenii, sunt cateva masuri ce pot fi luate pentru a mai indulci socul schimbarii. Dar trebuie foarte bine inteles ca ca nu toate fluctuatile de trafic  sunt rezultatul unei actualizari a alogoritmilor.

Cel mai adesea aceste fluctuatii sunt normale, de exemplu cel mai des aceastea flucteaza in functie de sezon. Astfel de schimbari sunt mult mai greu de controlat, pentru ca la fel ca algortimii motoarelor de cautare, sunt inafara ariei tale de acoperire neputand face mare lucru pentru a le prevenii sau impiedica.

Atunci cand iti doresti o optimizare seo sau o promovare seo care sa te ajute sa cresti traficul site-ului  din motoarele de cautare, incearca sa bazezi cresterea acestui rang pe cuvintele cheie folosite, si in acest fel vei avea parte de un trafic mai mare. Dar cresterea traficului unui site nu se bazeaza numai pe asta.

Folosirea mai multor cuvinte cheie poate fi o sabie cu doua taisuri deoarece mult prea multe cuvinte cheie pot anula celelate cuvinte cheie deja folosite, ceea ce va duce exact la un efect invers si anume la pierderea traficului. Asa ca inainte de a folosi alte cuvinte cheie fi pregatit sa le si retragi rapid daca rezultatele nu sunt cele asteptate.

Cine se poate ocupa de optimizarea unui site?

In cele ce urmeaza va vom informa in legatura cu optimizarea unui site si totodata despre…

Cum se face corect optimizarea web pentru un site?

Despre optimizarea web putem spune inca de la inceput ca este foarte importanta in cazul in…

Concurenta online si publicitatea virtuala

In mediul online concurenta devine din ce in ce mai acerba, deoarece mai toate companiile importante…

La ce ajuta optimizarea seo?

Multe persoane se intreaba la ce ajuta optimizarea seo pentru un site, bineinteles multe dintre aceste…

Comertul electronic, prin crearea unui magazin online

Crearea unui magazin online va poate oferi multiple posibilitati in ceea ce priveste desfasurarea afacerii pe…

Idei de promovare a unui magazin virtual

Daca va ganditi sa va deschideti un magazin virtual, atunci ar trebui sa luati in considerare…