Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Casete Luminoase

Casetele luminoase sunt viitorul publicitatii! Pentru unii casetele luminoase sunt insa doar niste simple cutii de plastic care au inauntru niste neoane si un afis care prezinta un anumit produs sau serviciu oferit de o anume firma. Dar totusi pentru companiile de marketing, o caseta luminoasa poate face diferenta intre a face o vanzare sau a pierde un client.

In scopul de a intelege de ce casetele luminoase sunt atat de importante pentru publicitate si promovarea produselor si serviciilor, trebuie in primul rand inteles scopul pe care aceste casete luminoase il au. Casetele luminoase sunt niste instrumente, unelte, proiectate sa prezinte o imagine in intermediul unei casete de plastic care este iluminata cu ajutorul neoanelor sau ledurilor, pentru ca aceasta sa poata fi vazuta oriunde ar fi amplasata si mai ales pe timpul serii.

Duse sunt zilele acelea prin care publicitatea si promovarea unui produs se facea cu ajutorul pliantelor sau a afiselor ce erau bagate in cutiile postale ale oamenilor, acum noul trend in ceea ce priveste publicitatea si promovarea sunt casetele luminoase.

Cercetarile de piata au aratat  faptul ca publicitatea iluminata atrage un numar mult mai mare de potentiali clienti si cumparatori, in comparatie cu caile de publicitate ce nu sunt luminate. Si trebuie stiut faptul ca exista trei mari avantaje ale folosirii acestor casete luminoase; in primul rand acestea sunt extrem de subtiri, ceea ce inseamna ca le permite celor ce-si fac publicitate sa fie capabili sa-si promoveze produsele si serviciile intr-o varietate foarte larga de locatii, printre acestea putand fi incluse si vitrinele magazinelor, deasupra altor produse prezentate sau inafara la orice colt de strada. In al doilea rand acestea le permit agentilor de publicitate sa isi  diferentieze produsul lor de cel al competitiei ce se afla pe piata. Si in al treilea rand, dar nu neaparat ultimul, pe langa faptul ca pot fi pozitionate oriunde si te diferentiaza de marea masa a celorlalti, aceste casete luminoase sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic si furnizeaza o cale mai usoara si mai ieftina de a promova orice produs sau serviciu.

Motivul pentru care casetele luminoase sunt ideale pentru publicitate si promovare este ca acestea pot fi folosite oriunde, oricand si in orice fel. Aceste locuri sunt inlcusiv punctele de cumparare, statiile de metrou sau de tren, cluburile de noapte, restaurantele, aeroporturile, in vitrinele tuturor magazinelor, acestea fiind doar cateva dintre locurile unde acestea pot fi folosite cu foarte mult succes.

Aceste casete luminoase sunt extrem de folositoare atunci cand se doreste atragerea atentiei oamenilor  asupra unui anumit produs sau serviciu, fie ca este nou sau deja existent, sau pentru atragerea atentiei asupra unei oferte de reduceri ce are loc intr-un magazin. Iar acest fapt este extrem de adevarat si asta deoarece publicitatea luminoasa atrage atentia dar si capteaza atentia trecatorilor si oamenilor ce in final pot deveni cumparatori si viitori clienti fideli ai acelui magazin. Publicitatea care este luminata este mult mai usor de observat decat o imagine ce nu este luminata si scoasa in evidenta. Aceste casete luminoase sunt usor de instalat, de intretinut si de reparat. Si mai mult decat atat casetele luminoase le permit utilizatorilor sa vina cu idei creative de promovare a ceea ce ofera. Si un alt beneficiu major al acestora este abilitatea de a promova orice pe tot parcursul unei zile dar si pe parcursul noptii, deci aceste casete luminoase sunt vizibile pe timpul noptii dar si in timpul zilei.

Casetele luminoase subtiri sunt o inovatie ceva mai recenta care are ca si caracteristica o tehnologie unica de iluminat. Acesta tehnologie le permite utilizatorilor sa lucreze cu tuburi fluorescente sau leduri ca si sursa principala de iluminare. Si ca rezultat, acestea sunt mult mai subtiri, mai luminoase si produc o imagine consistenta si de o calitate mult mai mare. Si pentru a clarifica termenul subtire care este folosit atunci cand se vorbeste de noile casete luminoase, acesta se refera la grosimea generala a tuburilor si la cat de mult material este folosit pentru a produce aceste casete. Casetele luminoase cu leduri pot fi foarte subtiri si usoare, si anume doi centrimetii in grosime si pot cantari doar jumatate de kilogram. Lumina mult mai clara si mai puternica este oferita de leduri, iar ca bonus acest tip de iluminat are nevoie de mult mai putina energie decat vechile iluminari standard, ceea ce le face sa fie si mai economice.

In mare parte acest tip de casete luminoase este folosit si poate fi vazut cu usurinta de oameni in marile centre comerciale, in statiile de tren sau de metrou, sau la intrarile diferitelor restaurante si cluburi de noapte dar si in parcurile de distractie. Iar toate aceste locatii pot suferi din pricina conditilor meteo diverse. Si anume unele orase in care aceste casete luminoase sunt folosite, au un climat in care umiditatea poate fi mai crescuta si acestea au nevoie de o ingrijire mai atenta si mai frecventa. Si tocmai scopul acestei noi tehnologii este sa ii scape pe utilizatori de grija intretinerii casetelor luminoase si sa numai trebuiasca sa se ingrijoreze de bunul mers al afacerii si al promovarii. Orice afacere are de beneficiat imediat de pe urma acestor casete, acestea atragand clientii mai repede decat alte metode de publicitate si promovare.