Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Campanii Google Adwords

Promovare Online in Google prin Adwords. Alege unul dintre abonamentele noastre si site-ul tau va aparea pe prima pagina in Google ACUM !

Google Adwords este sistemul pe care Google l-a dezvoltat pentru a-i asista pe cei care isi promoveaza produsele sau serviciile in motorul de cautare Google, si siteurile afiliate acestuia, prin folosirea unui text publicitar plasat care apare atunci cand oamenii cauta fraze inrudite cu ceea ce tu oferi, iar acesta apare ca si un link sponsorizat. Acest sistem este un sistem la care plata se face pentru fiecare click in parte, ceea ce inseamna ca poti dicta locul in care linkul sponzorizat apare prin licitarea pentru o serie de fraze.

Si acest link de promovare ia forma unui text scurt publicitar care include un titlu, doua linii scurte de descriere si un link URL catre un webiste sau catre pagina unui  webiste specific. Iar acesta va aparea pe pagina de rezultate pe care tu te decizi ca vrei sa apara. De exemplu pe prima pagina din Google a unui anume rezultat al cautarii. Acest anunt publicitar va aparea in top in partea dreapta a rezultatelor paginii de cautare. Cercetarile au arata faptul ca 87% dintre utilizatorii de web nu se uita mai departe de prima pagina a unui motor de cautare. Asa ca un website cu cat apare mai sus intr-o pagina de rezultate cu atat vor rezulta mai multi vizitatori pe acel website, ca rezultat al faptului ca utilizatorilor le place sa dea click pe  rezultatele care se afla in topul paginii.

Este acum usor de vazut ca exista o diferenta intre tipurile de vizitatori ale unui website, aceia care cauta ceva anume si stiu sigur unde vor sa ajunga si aceia care au gasit un website in rezultatele organice ale unui motor de cautare.

Goggle AdWords este un tip de publicitate platita pentru fiecare click pe care utilizatorii il dau acelui website. Iar acest sistem a fost creat de Google prin anii 2000. De atunci si pana acum, mii de oameni si afaceri au creat campanii publicitare efective care le-au permis sa aibe si o remuneratie, si sa vanda un numar de produse si servicii prin intermediul websiteurilor si a motoarelor de cautare. Chiar daca AdWords nu este atat de nou pe cat unii dintre noi si-ar imagina, este totusi un sistem de care multi oameni inca nu au aflat, si de avantajul pe care acest sistem il poate aduce afacerilor lor.

In comparatie cu alte sisteme de publicitate, cu Google AdWords poti masura si poti sti exact momentul in care generezi profit si cand profitul investit se intoarce inapoi. Vei sti cu siguranta ca acele cuvinte cheie sunt anunturile si initiativele cu care lucrezi. Permite o optimizare constanta a campaniei si vei avea mai multe rezultate de-a lungul timpului.

O data ce ai pus la punct o campanie nu trebuie sa-i platesti pe cei de la Google pana in momentul in care utilizatorii incep sa dea clickuri prin websiteul tau. Asta inseamna ca fiecare leu pe care il cheltuiesti pe publicitate si promovare iti aduce tie un potential client. Si in caz ca te intrebi ce se intampla daca pe anuntul tau publicitar sunt date mai multe clickuri decat tu iti permiti sa platesti, atunci ar trebui sa sti ca nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece poate fi setata o anume suma pe care esti dispus s-o dai in fiecare zi, si o data ce aceasta a fost atinsa anuntul publicitar va disparea pana ziua urmatoare. Si de asemena nu va conta daca un singur utilizator va da mai multe clickuri.

Acest sistem este unul extrem de convenabil. In loc sa platesti o suma mare de bani asa cum ai face-o daca iti doresti publicitate la radio sau tv, Adwords nu are nici o suma minima pentru reclamele lor pentru anumite cuvinte cheie. Acesta va aparea in fiecare zi, si fiindca poti intrerupe oricand iti doresti acest tip de publicitate si acesta campanie Adwords, nu te legi de o campanie fara a sti daca va fi de succes sau nu.

Pentru ca un webiste sa aibe orice scop, acesta are nevoie de trafic. Si exact in acelasi sens, o afacere poate supravietui doar daca are clienti. Acesta este exact scopul precis pentru care toate afacerile din lume cheltuie o suma foarte mare de bani incercand sa atraga cat mai mult trafic in directia websiteurilor si probabil cel mai important dintre toate,  sa faca ceva bani cu ajutorul vizitatorilor.

Google Adwords este o unealta grozava pentru a aduce trafic catre orice website cu toate ca difera de toate celelalte forme de SEO. Un lucru care poate fi observat chiar din prima clipa de lucru cu Adwords este ca Google face ca lucururile sa fie destul de simple pentru toata lumea care doreste sa-si lanseze o campanie. Si pentru a avea si rezultate bune dupa o astfel de campanie, totul depinde de optimizarea campaniei Adwords pentru a se asigura ca in final vor avea rezultate mult mai mari fata de investitia initiala, altfel nu vei face decat sa pompezi bani in ceva ce nu aduce nici un profit inapoi.

Nu uita niciodata ca exista o sansa reala ca acei clienti tinta sa nu foloseasca aceleasi cuvinte, fraze si acelasi vocabular in general ca si tine, atunci cand iti descrii produsele si serviciile. Pentru campania Adwords pe care ti-o doresti foloseste cuvinte cheie si fraze pe aceeasi linie cu cea a clinetilor, in aceeasi limba si stil cu acestia, si nu cu stilul tau.

Pentru a comanda unul dintre pachetele noastre, ne puteti contacta folosind formularul de contact  sau ne puteti apela telefonic la : 0724.86.23.86 sau 021.440.35.35

Fara costuri ascunse, fara comisioane, fara rapoarte cosmetizate si cifre umflate, aici aveti garantia ca lucrati cu cei mai buni specialisti in domeniu !
Marcel Constantin

In doar cateva luni de colaborare cu aceasta agentie, compania mea si-a imbunatatit foarte mult pozitionarea in Google si numarul vizitatorilor. Serviciile de care beneficiem din partea acestei echipe sunt cu mult peste asteptarile noastre.

Marcel Constantin
Simona Dumitru

Lucram de doar cateva luni cu aceasta firma, dar ii recomandam fara cea mai mica ezitare. Suportul pentru clienti este excelent si au reusit sa-si depaseasca targeturile. Am lucrat cu multe agentii de publicitate pana acum, dar niciuna nu se compara cu aceasta.

Simona Dumitru
Luciana Popescu

Compania ne-a ajutat sa transformam likeurile, sharerurile si commenturile in clienti.

Luciana Popescu