Servicii de Promovare Online, Optimizare SEO, Productie si Consultanta Publicitara 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro
Google Adwords este sistemul pe care Google l-a dezvoltat pentru a-i asista pe cei care isi promoveaza produsele sau serviciile in motorul de cautare Google, si siteurile afiliate acestuia, prin folosirea unui text publicitar plasat care apare atunci cand oamenii cauta fraze inrudite cu ceea ce tu oferi, iar acesta apare ca si un link sponsorizat. Acest sistem este un sistem la care plata se face pentru fiecare click in parte, ceea ce inseamna ca poti dicta locul in care linkul sponzorizat apare prin licitarea pentru o serie de fraze.

Acest link de promovare ia forma unui text scurt publicitar care include un titlu, doua linii scurte de descriere si un link URL catre un webiste sau catre pagina unui  webiste specific. Iar acesta va aparea pe pagina de rezultate pe care tu te decizi ca vrei sa apara. De exemplu pe prima pagina din Google a unui anume rezultat al cautarii. Acest anunt publicitar va aparea in top in partea dreapta a rezultatelor paginii de cautare. Cercetarile au arata faptul ca 87% dintre utilizatorii de web nu se uita mai departe de prima pagina a unui motor de cautare. Asa ca un website cu cat apare mai sus intr-o pagina de rezultate cu atat vor rezulta mai multi vizitatori pe acel website, ca rezultat al faptului ca utilizatorilor le place sa dea click pe  rezultatele care se afla in topul paginii.

Este acum usor de vazut ca exista o diferenta intre tipurile de vizitatori ale unui website, aceia care cauta ceva anume si stiu sigur unde vor sa ajunga si aceia care au gasit un website in rezultatele organice ale unui motor de cautare.

Goggle AdWords este un tip de publicitate platita pentru fiecare click pe care utilizatorii il dau acelui website. Iar acest sistem a fost creat de Google prin anii 2000. De atunci si pana acum, mii de oameni si afaceri au creat campanii publicitare efective care le-au permis sa aibe si o remuneratie, si sa vanda un numar de produse si servicii prin intermediul websiteurilor si a motoarelor de cautare. Chiar daca AdWords nu este atat de nou pe cat unii dintre noi si-ar imagina, este totusi un sistem de care multi oameni inca nu au aflat, si de avantajul pe care acest sistem il poate aduce afacerilor lor.