ClickCease

Administrare site

Administrare Site

img

Administrarea site-ului este una dintre cele mai importante activitati de intretinere si management al eficientei paginii web a companiei dumneavoastra, deoarece aceste servicii reusesc sa mentina buna functionare a site-ului in materie de informatie text. De la securitate, la eficientizarea traficului si la accesibilitatea informatiei de care dispune pagina web, administrarea site-ului este o parte foarte relevanta in asigurarea succesului serviciilor pe care le prestati. Crearea conturilor de utilizatori ai site-ului este o alta activitate de care un administrator web se ocupa, asigurandu-se ca fiecare operatie este executata ca la carte si ca traficul nu aglomereaza site-ul, ingreunandu-i accesibilitatea.

Administrarea de site necesita aducerea laolalta a variatelor cunostinte in materie de pagini web si trafic, necesitand felurite soft-uri specializate, instrumente, tehnologii si procese specifice, pentru ca fiecare dintre functiile site-ului sa fie in buna lor functionare. O parte din administrarea unui site se ocupa de asistenta clientilor, asa incat specialistul care se ocupa de pagina web se va asigura de afisarea in mod corespunzator atat a aspectului, cat si a continutului de site, fara a aparea probleme de suprasolicitare a aplicatiilor si cedare a acestora. De asemenea, alte atributiuni implica aducerea la zi a software-urilor folosite pe site si depanarea tehnica, in caz de probleme.

Astfel ca administratorii web joaca un rol central in configurarea, dezvoltarea de trafic si intretinerea continua a aplicatiilor site-ului pentru a mentine performanta acestuia, fiabilitatea si buna functionare a serviciilor speciale pentru clienti.

Fiecare procedura se executa pas cu pas de catre specialistii nostri in administrare, iar garantia succesului este data de experienta acestora atat din punct de vedere tehnic, cat si practic, reusind sa va demonstreze ca sunt cei mai potriviti in preluarea sarcinilor de mentinere a identitatii si bunei operari a site-ului dumneavoastra.

Tarifele pentru serviciile de administrare site se incadreaza intre 25 si 150 de euro / luna, dar pentru o estimare de pret cat mai exacta, va rugam sa ne contactati la : 021.440.35.35 sau la adresa de e-mail : contact@allproweb.ro .

Call Now ButtonApelati-ne Telefonic

Acceptați sau refuzați cookie-urile.

Pentru mai multe detalii accesati Politica de utillizare cookie-uri si Politica de confidentialitate.