Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro
Promovare Facebook

Principalele metode de promovare online

Promovarea propriului site pare o procedura relativ accesibila la prima vedere, insa pentru a realiza intr-adevar performanta si a avea niste rezultate notabile este necesar sa avem numeroase cunostinte si un plan bine pus la punct. Daca inca suntem incepatori in ceea ce priveste activitatile de publicitate online, este mai bine sa apelam la ajutorul specialistilor, pentru ca in acest mod vom realiza o investitie sigura, care ne va asigura reusita.

In prezent, Internetul ne pune la dispozitie o foarte mare varietate de posibilitati care pot fi exploatate si care pot duce la succese remarcabile, insa dintre toate acestea se disting doua mari directii de actiune, care se refera in principal la retelele sociale si la motoarele de cautare. Cu aceste instrumente se poate opera intr-un mod foarte eficient astfel incat sa reusim sa ne atingem obiectivele in ceea ce priveste vizibilitatea si eficientizarea propriului site.

Promovare Facebook

Pentru ca se afla in plina dezvoltare si reprezinta un fenomen cu adevarat fara precedent, sectorul retelelor sociale a devenit o resursa foarte importanta de publicitate. Pentru ca reuneste milioane de persoane si pentru ca ofera informatii aproape complete despre fiecare individ in parte, se poate opera intr-un mod foarte avantajos in acest domeniu. Pentru ca exista mecanisme specifice de sistematizare a publicului in functie sex, varsta, studii, ocupatie, pasiuni si multe altele, avem acces facil la acele persoane care prezinta interes pentru site-ul nostru si serviciile pe care le oferim. De aceea se pot stabili strategii compleze si studii riguroase care sa conduca la succesul deplin al afacerii proprii.

De asemenea, crearea unei conexiuni directe cu potentialii client si a unor comunitati de utilizatori sunt posibilitati pe care le avem la dispozitie pentru a ajuta la cresterea frumoasa a unei afaceri.

Promovare Google

Principalul scop al oricarei afaceri este atragerea de vizitatori si apoi transformarea lor in consumatori. Acelasi lucru este valabil si atunci cand avem in vedere o promovare de site. Atragerea vizitatorilor pe site se poate face prin optimizarea acestuia astfel incat sa apara in topul cautarilor Google. Odata ce persoanele au ajuns pe site si numarul lor creste, sansele de a realiza vanzari sunt si ele din ce in ce mai mari.

De asemenea, datorita serviciului Google Web Analytics avem acces la o serie de informatii pretioase referitoare la numarul vizitatorilor, astfel incat sa putem cuantifica eficacitatea campaniilor si rezultatele acestora.