Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Tocmai.ro devine Olx.ro

Desi la momentul rebrand-ului Mercador.ro in Olx.ro (Oleics , sau Online Exchange), Tocmai se promova agresiv prin mesajul “Tocmai.ro ramane Tocmai.ro”, iata ca, in final sud-africanii de la Olx si-au cumparat concurenta.

tomai si olx

Incepand cu data de 19 martie 2015 utilizatorii nu vor mai putea posta anunturi pe site-ul Tocmai.ro, ca urmare a preluarii operatiunilor Sibmedia Interactiv de catre Naspers.

Transferul anunturilor se va efectua in perioada 30 martie – 15 aprilie, iar ulterior vizitatorii site-ului Tocmai.ro vor fi redirectionati catre OLX.ro (cum se intampla si cand incercam sa accesam fostul Mercador.ro).

 

Tocmai.ro ramane Olx.ro

In urma cu mai putin de un an, Mercador.ro devenea Olx.ro, astfel, in Romania ramaneau doar 2 site-uri importante de anunturi gratuite online (excludem Okazii.ro, pentru ca se vrea mai mult un fel de Amazon sau Ebay), Tocmai.ro si Olx.ro.

Ce a urmat probabil ca stim cu totii, campanii publicitare agresive la TV, ba chiar si transport prin curier oferit gratuit (pentru prima data in Romania), iar din aceasta concurenta acerba cel mai mult au avut de castigat utilizatorii site-urilor respective.

Prin simplul fapt ca si-au cumparat concurenta, nu credem ca aceasta tranzactie este benefica pentru cei care foloseau aceste 2 site-uri, deoarece stim foarte bine ca datorita competitiei firmele se straduiesc sa devina mai performante. Inca nu s-a anuntat daca OLX.ro va beneficia si de un redesign visual.

Daca doriti sa va publicati anunturile si pe un alt site, complet gratuit, va recomandam site-ul de anunturi gratuite online Pumba.ro .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *