Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Exemple de tipuri de publicitate traditionala

Publicitatea este arta de a crea constientizare despre o anume firma care ofera anumite produse sau servicii, in mintea si ochiul consumatorului. Aceasta poate solicita si o eventuala vanzare a unui produs sau serviciu, dar totusi in cele mai multe cazuri aceasta are rolul de  a crea constientizare in randul consumatorilor. Cele mai noi metode de publicitate si promovare constau in publicitatea care se desfasoara in mediul online, si anume prin intermediul websiteurilor, bannerelor, siteurilor de social media, blogurilor si altor cai de promovare online. Insa exista si tipuri de publicitate traditionala, care au ramas la fel de efective si benefice chiar si pana in aceste zile.

Panourile publicitare sunt unele dintre cele mai mari forme de publicitate traditionala. Foarte multe dintre acestea sunt amplasate pe autostrazi si sosele pentru a-i face constienti pe soferii si toti cei care trec prin acea zona, de anumite produse sau servicii care sunt promovate prin intermediul acestora. Mesajele de pe panourile publicitare trebuie sa fie scurte, concise si foarte vizibile pentru a crea si pentru a avea impact. De asmenea mai este important pentru panoruile publicitare, sa fie amplasate in zone in care exista trafic intens sau in apropierea unor anumite zone de interes in care exista sediul unei anumite firme care ofera servicii si produse care pot starnii interesul si curiozitatea celor care tranziteaza acea zona.

Publicitatea si promovarea prin intermediul radioului este o alta forma traditionala si veche de publicitate. Radioul are avantajul de a emite pe o frecventa foarte larga si de a ajunge la un numar foarte mare de oameni ceea ce o face sa fie o forma de publicitate si promovare extre de atractiva si la indemana.

Apelati Acum La Servicii Noastre de Promovare :

Telefon: 021.440.35.35

e-mail: contact@allproweb.ro