Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Cum au evouluat afacerile si motoarele de cautare

Ca si proprietar si lider al unei afaceri, trebuie sa fi constient si alertat ca stilurile si metodele de vanzare s-au schimbat foarte mult  in anii recenti. La fel cum faxul si flyerele publicitare au revolutionat vanzarile la timpul lor, exista acum un nou copil in cartier care a transformat felul in care oamenii iau decizii in privinta unei achizitii, iar acest nou intrat se numeste Google.

Ia pauza un minut si gandeste-te cum anume clientii tai iti cumpara produsele sau serviciile pe care le oferi, sau cum anume se decid acestia sa iti incerce serviciile si produsele. De unde anume incep??? Ei bine prin cautarea si cercetarea firmei tale si a ceea ce oferi cu ajutorul internetului si a lui Google, bineinteles!

Google s-a schimbat in mod semnificativ de cand a fost pentru prima data lansat. Acest motor de cautare a devenit infinit mai puternic si complex, cu mai mult de 500 de algoritmi care ajuta la stabilirea rangurilor a triliarde de pagini web care exista in imensul index. Iar aceasta situatie nu este una constanta. Acestia fac imbunatatiri la formula cu care acorda rangurile in continuu, de sute de ori in fiecare an.

Doar daca o afacere nu reuseste sa se adapteze atat de repede atator schimbari, nu va fi capabila sa vada toate avantajele care ii sunt disponibile o data cu toate aceste schimabri. Problema cu afacerile care esueaza sau care nu reusesc sa se dezvolte, este ca asteapta prea mult sa faca aceste schimbari, pana in momentul in care sunt fortate sau fac schimbarile minime, si nu tot ce ar trebui pentru a aduce si rezultate.