Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

De ce sunt strategiile de SEO importante

SEO este unul dintre cele mai neinteles si gresit interpretat termen din lumea marketingului. Si da intr-adevar SEO face parte din marketing. Chiar daca de-a lungul timpului strategiile de SEO au fost creionate ca fiind cine stie ce secrete de magie neagra detinute doar de membrii iluminatti, inima SEO este de fapt marketingul si strategiile de marketing. Caracterizarea gresita si gresit interpretata pe care au facut-o unuii strategiilor de SEO i-au facut pe foarte multi sa-i devalorizeze importanta, aceea de plan solid de markenting pentru orice tip de afacere indiferent de cat de mica sau mare ar fi.

Iar asta nu poate sa fie decat o veste si o strire trista, de vreme ce SEO este o metoda viabila si extrem de folositoare de marketing, care impreuna cu o pagina bine realizata si cu un continut important, poate aduce o afacere pe primul loc si ii poate genera un numar foarte mare de clienti si un profit foarte crescut. Si mai mult decat atat, studiile au aratat faptul ca SEO are o returnare a investitiei mult mai rapida si mai mare decat oricare alta forma de marketing precum reclamele pe TV sau cele printate.

Nu este vorba de magie, si doar strategiile de SEO singure nu vor transforma o mica afacere sau un magazin care este deschis in beciul casei bunicilor intr-o afacere ce se afla in top 500 Forbes. Dar nici o alta forma de promovare si publicitate nu va face asta. SEO are marele avantaj de a ajuta la cladirea vizibilitatii unei afaceri, la branding, la trafic, la credibilitate si la o returnare a investitiei mult mai rapida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *