Servicii de Promovare Online prin SEO, Campanii Google Adwords si Facebook Ads 021.440.35.35 / contact@allproweb.ro

Termeni esentiali de stiut in SEO

Daca esti nou in tot ceea ce inseamna SEO, vei vedea ca terminologia folosita este o limba in toata puterea cuvantului, asa ca intelegerea acestor termeni este extrem de importanta daca ne dorim sa aflam mai multe despre SEO.

Keyword, si anume cuvantul cheie, este un termen care se foloseste foarte mult in SEO. Un cuvant cheie sau o fraza de cuvinte cheie este un cuvant sau un set de cuvinte care exemplifica brandul , serviciile sau produsele pe care le ofera. Cuvintele cheie sunt importante deoarece acestea ajuta utilizatorii si motoarele de cautare sa identifice mai bine despre ce este vorba si cu ce se ocupa acel website. Folosirea unor cuvinte cheie relevante in intreg continutul unui website poate ajuta motorul de cautare sa aibe o idee mai buna intelegere  despre ce anume ofera si cu ce anume se ocupa acel website. Trebuie avuta doar grija ca aceste cuvinte cheie sa nu fie folosite mult prea mult  pentru ca acestea chiar pot face mai mult rau decat bine rangului acelui website in motorul de cautare.

Linkurile, un alt termen intalnit in SEO, iar acestea sunt de doua tipuri, si anume interne si externe. Linkurile interne sunt linkuri care apar in interiorul si intre paginile unui website. De exemplu, toate linkurile existente in bara de navigare a unui website sunt linkuri interne. Linkurile externe sunt linkuri care vin si care pleaca de pe website, fie ca cineva a dat un link undeva catre acel website sau linkul acelui website catre alte websiteuri. Ambele structuri de linkuri sunt importante si tocmai de aceea amandoua sunt necesare in aceeasi masura.